2020 sesongen er i gang

Endelig er 2020 sesongen i gang etter mye usikkerhet på grunn av Korona epidemien. Første match var Lion Shield Open på Løvenskiold. Min egen klubb NOP arrangerte den. Det var en moro match å skyte, gode stager med mange ulike utfordringer. Det var også første matchen min med 130 gr kuler. Det var en god erfaring som jeg skal jobbe videre med, er litt usikker på om jeg har funnet riktig «oppskrift» på ladningen.

Jeg vant Classic Divisjon. Selv om det var bare en Level 2 så smaker en seier godt. Det betyr at både utstyr og skytter fungerer godt i lag, selv om det var momenter som må jobbes videre med. Men det er bare motivasjon til videre trening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: